Tarot kortit kertovat

Tarot kortit ovat olleet osa elämääni vuodesta 2001. Silloin en ollut koskaan edes nähnyt niitä, saatikka että olisin tiennyt mitä ne ovat. Jostain vain päähäni pulpahti ajatus, että haluan Tarot kortit. Niinpä soitin kirjakauppa Aatmaan ja tilasin ne. Myyjä puhelimen toisessa päässä kysyi, haluanko myös opaskirjan ja halusin tietenkin. Ja minun onnekseni sain juuri Crowleyn tarot kortit, sillä myöhemmin kun olen nähnyt muita tarokkeja, niin Crowleyn väri ja symbolimaailma ovat ainoat, jotka puhuvat minulle. Ehkä jos tekisin omat tarokit, niin sitten olisi erilainen tilanne.

Toinen asia, joka tuli elämääni 2001 oli Bachin kukkatipat ja nekin ovat kulkeneet mukanani kaiken aikaa. Bachin kukkaterapia kirja on luettu koirankorville alleviivausten kanssa ja monet kurssit olen siitä pitänyt. Samoin käytin Bachin kukkatippoja Koloristi koulutuksessa tukemassa muutosprosessia.

Tarot kortti nostetaan enkelikorttini lisäksi aina kun yksi väri on piirretty. Jos en saa heti piirroksesta selkeästi kiinni, mitä opiskelijan alitajunta viestittää, niin tarot kortti ja enkelikortti avaavat asian takuuvarmasti.

Silloin kun hankin vuonna 2001 tarot kortit, oli elämäni täysin kaaoksessa. Tuon vuoden tarot korttini oli hirtetty nro 12. Ja paikalleen jähmettynyt olinkin ja voi sanoa että kortti kuvasi hyvin sitä, kuinka elämäni oli kääntynyt päälaelleen. Kuvan hirtetty on nimittäin hirtetty nilkastaan ja roikkuu pää alaspäin. Tuolloin nostin pakasta myös jatkuvasti torni korttia nro 16.

Torni kuvaa sitä, että vanhojen, aikansa eläneiden rakenteiden on aika tuhoutua, että uutta pääsee tilalle. Ja juuri vuonna 2001 elämäni kaikki rakenteet sortuivat ja jouduin rehellisyys kouluun itseni kanssa. Se kyllä kannatti, sillä jos olisin jatkanut samaa tekopyhää, itseni sairastuttavaa ja katkeroittavaa elämää, niin olisin todella sairas nainen. Nyt olen terve, onnellinen, rakastettu ja arvostettu nainen, kun suostuin maailmankaikkeuden muutosmyllyyn ja nöyrryin viimein katsomaan sisimpääni rehellisesti.

Meidän ihmisten niska vain tuppaa olemaan todella jäykkä. Kuten olen sanonut Valoon kirjassani: Pisin tie on matka itseen ja kaikkein vaikeinta on saada se niskansa taipumaan ja uskaltaa katsoa rehellisesti itseään ja elämäänsä. Ihmiset ovat mieluummin onnettomia, sairaita, vihaisia ja katkeria, kuin että siivoaisivat elämänsä vääristyneistä ajatus- ja toimintamalleista.

Aikanaan, kun erosin ensimmäisestä aviomiehestäni, minun vuoden tarot korttini oli tähti eli 17. Ja silloinhan aloinkin selkeästi kulkea kohti omaa tähteäni. Otin myös oman sukunimeni tuolloin takaisin, vaikka jouduin maksamaan siitä. Jos olisin odottanut avioeron myöntämiseen asti, olisi nimen vaihto tullut ilmaiseksi. Mutta kun kerran olin päätökseni tehnyt, en päivääkään halunnut kulkea inhoamani sukunimen alla. Se muuten myös sai muutoksen rattaat pyörimään nopeammin.

Tämä vuosi 2019 on minulle tarot vuosi maailmankaikkeus nro 21. Se kertoo siitä, että tietyt asiat on tehty loppuun elämässäni, pelot on kohdattu, sillä nainen seisoo maailmanpyörässä alasti pidellen käärmettä. Ja tämä vuosi on ollutkin sellaista loppuunsaattamista: Kirjakaupan lopetusta, Koloristi koulutuksen lopetusta, uusien asioiden ja mahdollisuuksien pohdintaa. Tai sen, haluanko ylipäätään enää tehdä kauheasti jotakin? Onko minulla ehkä vielä jotakin elämäntehtävää suorittamatta? Aika kiitettävästi olen Sielunsuunnitelmani mukaisia asioita saanut jo tehdyksi, mutta ainahan voi olla vielä jotain, joka on jäänyt huomaamatta.

Mieheni sanoi tässä jokin aika sitten että: "Kyllä sinä varmaan ainakin vielä yhden kirjan kirjoitat San Agustinissa." Ja yllättäen perjantaina yksi asiakas kirjoitti minulle: "Aloita sitten Joulun jälkeen sen kirjasi kirjoittaminen siellä San Agustinissa."

Ensi vuosi on mielenkiintoinen lukuna: 2020. Feminiininen tupla kakkonen, mutta myös 4. Ja niitä numeroitahan minulle tässä on jo tarjoiltu. Mutta ensi vuoden tarokkini on Kuolema eli numero 13, kuten oli vuonna 2002 ja silloinhan elämässäni alkoi muutos. Kuolema tarot kortti ei tarkoita fyysistä kuolemaa vaan sitä että vanhojen asioiden, uskomusten, aikansa eläneiden juttujen on aika kuolla ja tehdä tilaa uudelle.

Olin mieheni kanssa Gran Canarialla tammikuussa 2011, siis silloinkin vuoden tarokkini oli 13. Ja silloin minulle alettiin kanavoida täyden kuun aikaan Kolmeatoista Kuun Jumalatarta. Minulle 13 ei ole epäonnen luku vaan onnen luku. Sehän on myös feminiininen luku. Siksipä se tietenkin onkin julistettu huonoksi. Mutta ensi vuosi näyttää mitä se tuo tullessaan. Mielenkiinnolla odotan, millaisen mukavan yllätyksen maailmankaikkeuden enkelijoukot minulle järjestävät. Olenhan jo oppinut että he osaavat aina yllättää. Mm. Kukkaenkelin päiväkirja on sellainen yllätys. Se vain alkoi virrata sormieni kautta tekstinä ja huuli pyöreänä sitä sitten ihmettelin.

Tämän päivän 26.8.2019 tarot kortti on kuitenkin 19 eli aurinko. Suurin energiavoiman kortti pakassa! Joten otapa oma osasi tuosta energian vuodatuksesta.


Vedin tälle päivälle Ilon ajan enkelikortin ja pakasta tuli, yllätys, yllätys nro 22:. Voit lukea kortin tekstin kuvasta. Ja korttipakkoja minulla on vielä jäljellä 2 pakkaa. Muutkin kirjat ovat hyvin vähissä, mutta vielä ehtii tilata, ennen kuin kirjakauppa sulkeutuu 22.9.19

Kommentit

Suositut tekstit