Numeroiden symboliikkaa

Numerot ovat minulle tärkeitä, sillä niillä on suuri symboliarvo mutta ne toimivat myös enkeleiden viestintuojina. Vuonna 2008 loppukeväästä aloin nähdä jatkuvasti autoja, joiden rekisteri oli 888. Tiesin että jotakin mullistavaa tapahtuu, joka ravistelee elämääni totaalisesti. Niin tapahtuikin, mutta alku järkytyksen ja shokin jälkeen tuo asia olikin elämäni suuri siunaus.

Saman vuoden lopussa aloin nähdä jatkuvasti 222 autoja ja tammikuussa tapasin mieheni. Sanonkin autoja, joiden rekisterissä on 222 rakkausautoiksi.

Jos olen ollut menossa vaikkapa messuille ja näen auton, jonka rekisteri on 777, tiedän että messut tulevat menemään hyvin. Ja jos haluan jollekin asialle varmistuksen, pyydän että tietyn ajan sisällä näen tuon numerosarjan 777. Kun sellainen minulle näytetään, on vastaus kysymykseeni vahvistettu. jos ei, silloin kyseinen asia ei ole hyvä tai sen aika ei ole tai se ei tule toteutumaan.

Viime perjantain kotimatkalla Lahdesta Jyväskylään näin jatkuvasti 444 autoja, mistä olin hyvin hämmästynyt. Ko. numerosarja ei nimittäin kuulu mitenkään minun numerologisiin lukuihini eikä kauheasti muutenkaan ole ollut minun numeroni, paitsi että olen mennyt naimisiin 4.4.14. Tajusin kuitenkin, että nyt minulle viestitetään kovasti jotain yläkerran toimesta. Vielä Vaajakoskelle tullessamme, näin 444 autoja. Ensin tuli yksi 444,välissä oli yksi auto ja taas 444 auto.

Kun sunnuntai-iltana lähdimme kohti Lahtea näin jälleen todella monta 444 autoa. Kun ei katsota perinteistä numerologiaa, jossa 4 on alusta asti loppuun tekeminen, vaan katsotaan asiaa enkelinumerologian kautta, kertoo 444 enkeli Gabrielista ja Hopesta, neljännen säteen arkkienkeleistä. Ja hehän ovat viestintuojia. Kuten Valoon kirjassani sanotaan: "...onko sinulla jotakin sellaista tehtävää tässä elämässä, jota et ole vielä huomannut tai osannut tarttua."

Ilmeistikin sitten näin on ja jossain vaiheessa minulle varmastikin selviää, mitä minun vielä pitäisi tässä elämässä tehdä ja mitä ilmeisimminkin se liittyy kauneuden luomiseen ja luovuuteen. Toisaalta Gabriel ja Hope ovat viestintuojia, uudenajan viestintuojia ja minulla on tupla turkoosi sielunsuunnitelmani alapuoliskossa. Turkoosihan on nimenomaan uuden ajan viestintuoja ja opettaja, joten minun tarvinnee nyt miettiä mitä tietoa haluan välittää ihmisille tai mikä on minun elämäntehtäväni juuri tuon uuden ajan tiedonvälityksen alueella.

Elämä on ihanaa, koska se tarjoaa meille aina uusia mielenkiintoisa haasteita ja mahdollisuuksia. Tulenko toteuttamaan tuota tehtävää täällä koti Suomessa vai San Agustinissa, Las Palmasissa tai jossakin Kanarialla jää nähtäväksi. Tai kenties molemmissa.

Jos haluat lukea Valoon kirjaani, minulla on niitä vielä jäljellä 5 kpl ja uutta painosta en enää ota, koska lopettelen kirjakaupan pitämisen. Kun laitat tilaukseesi koodin: Sana ja sivellin, saat kirjatilauksesi ilman postikuluja. Mutta huom, jäljellä kirjoja on vain 5. Sielunsuunnitelmia sen sijaan ja Värien Voimaa on hieman enemmän. www.rarissima.fi

Kommentit

Suositut tekstit