Kuun taikaa

Kuu kiehtoo minua, kuten varmasti monia muitakin. Ja milloin on tulossa täysikuu, niin voin yleensä sanoa sen varmuudella, sillä nukun huonosti aina kun täysikuu on syntymässä.

2011 olimme tammikuussa kaksi viikkoa Kanarialla ja silloin minulle alettiin yllättäen kanavoida täydenkuun päivänä 13 Kuun Jumalatarta, kortit ja vihko. Vihossa on jokaisesta Jumalattaresta kanavoitu teksti, korteissa on lyhyt teksti. (ovh 20 e, nyt loppuunmyyntihintana 10 e, www.rarissima.fi nettikirjakaupastani)

Mutta olin kiinnostunut kuusta jo sitä ennen, sillä vuonna 2008 hankin itselleni kirjan Kuun Taikaa, Lori Reid. Se kertoo kuun merkityksestä ihmissuhteista, mielen ja kehon hallinnasta, työ- ja perhe-elämässä ja tietenkin siinä kuumerkkimme ihmiskuvaukset.

Aurinkomerkiltäni olen kaksonen, mutta en ole koskaan oikein tuntenut sitä täysin omakseni, vaikka minulla onkin paljon kaksosen piirteitä. Ajattelin aina että koska olen syntynyt juuri härän ja kaksosen rajalla, minussa on sitä kautta tuota sarvipäisyyttä. Mutta kun luin Kuu-oinaassa luvun kirjasta, tunnistin itseni heti, niin positiiviset kuin negatiivisetkin piirteet, haasteet ja oppiläksyt.

Jos tiedät oman syntymäkellonaikasi, voit selvittää kuu merkkisi. Minä olen saanut sen selville koska minulle on tehty astrologinen kartta, johon myös tarvitaan syntymäkellonaika.

Nyt toukokuussa keskustelin parin tuttavan kanssa Kuun vaikutus kirjasta, joka on erilainen kuu kirja. Se liittyy puutarhanhoitoon, terveyteen, maanviljelyyn ja metsänhoitoon. Kun tilasin itselleni ko. kirjan muistin taas Kuun Taikaa kirjani ja kaivoin sen esiin. Mielenkiintoista oli, että kun avasin kirjan, silmiini osui asia, jota en tuolloin yli kymmenen vuotta sitten ollut noteerannut: aurinkomerkki kuvaa persoonaamme, sitä millaisen kuvan annamme muille itsestämme. Kuumerkki ilmentää sisäistä minäämme. Eli juuri samat teemat jotka väritulkinnassani on: persoona ja ydin minuus.

Lisäksi kirjojen kannet molemmissa kirjoissa on siniset. Ja miksikö? No siksi että sininen on feminiininen väri ja kuu edustaa feminiinistä energiaa. Punainen sen sijaan on maskuliininen väri.

Molemmat kuu kirjat ovat mielenkiintoisia, mutta hyvin erilaisia. Jos haluat lisätä itsetuntemustasi ja tiedät tai voit ottaa selville syntymäkellonaikasi, niin kannattaa ehdottomasti lukea Kuun Taikaa kirja. Suosittelen sitä lämpimästi!

#kuu #kuuntaikaa #kuunenergia #feminiinisyys #itsetuntemus #kuumerkki #13kuunjumalatarta #rarissima

Kommentit

Suositut tekstit